VR360 Japan 2019 VR360 Voorbeelden Video vooerbeelden Print voorbeelden Fotogallerie wanddecoratie (canvas) wanddecoratie ( fotopapier) Home Over Fotografie Video Productie Grootformaat Print VR360 foto en film Digitale Beeldbewerking

Lic2akken

Coll2age

Een kleine selectie uit foto-printwerk vanaf A3*. Tenzij anders vermeld, zijn alle ontwerpen uit eigen studio.                                                (*Kleiner kan ook in overleg)
AV
Een leuke binnenkomer bij PPM-Jobs in Sliedrecht: Een foto van het nabijgelegen Kinderdijk van 1 x 3 meter, opgeplakt en mat gelamineerd. Signaleer de kromming van de wand waarop de foto is gemonteerd.
foto-print

Print op fotomateriaal

 high-end
Een leuke binnenkomer bij PPM-Jobs in Sliedrecht.  Een foto van het nabij gelegen Kinderdijk van 1x3 meter, opgeplakt en mat-gelamineerd. Signaleer de kromming van de wand waarop de foto is gemonteerd.
Bij Zondervan Techniek  werden de nieuwe panden  in Rhoon  en Rotterdam  aangekleed met een serie van acht Canvas doeken  van  80 x 120 cm, met extra dik frame.  Een trotse presentatie van verrichte werkzaamheden.
Zoekt u ook een professionele decoratie voor kantoor, beurs of andere locatie:  laten we het er eens over hebben.
high-end foto-print